Spring til indhold

Artikel: Bacon i airfryer - Nem og hurtig opskrift på 8 min.

Bacon i airfryer - Nem og hurtig opskrift på 8 min.

bacon i airfryer

Du kan på kort tid, og nemt tilberede bacon i airfryer på 8-12 minutter. Det eneste du skal gøre, er at fordele dine skiver i din maskine og tænde for timeren. Denne maskine er muligvis en af de smarteste køkkenredskaber i nyere tid, da det giver dig en ekstra hånd i køkkenet.

Uanset dine egenskaber i et køkken kan du med denne opskrift få fingrene i lækker madlavning, såsom æg og bacon i airfryer. Lav den lækre engelske morgenmad favorit på kort tid og uden de helt store handlinger. Sæt det over, og brug tiden andensteds.

Bacon i airfryer opskrift

Sprød bacon i airfryer, hvor du er sikret præcis det samme resultat, hver gang. Tager kort tid, alt efter din airfryer.

Udstyr: En airfryer

Ingredienser: 1 pakke bacon

Sådan: 

  • Skil din baconskiver ad, og læg dem klar mens du forvarmer din airfryer.
  • Fordel dem jævn ud i din kurv så din bacon i airfryer ikke ligger samlet ovenpå hinanden.
  • Lad maskinen gøre arbejdet i 8-12 min. (dette afhænger af din maskine, og om den har top varme). Tag nu dine skiver op. Er de ikke færdige, kan du altid give dem længere, alt efter hvor sprøde du ønsker dem.

Noter: Du kan variere din tilberedning alt efter hvor sprøde du ønsker dine baconskiver. Derudover fungerer selvsamme metode godt til stegt flæsk.

Spar kræfter og tid i køkkenet med en airfryer

Med en airfryer kan du nemt, hurtigt og elegant brillere i dit køkken, uden at skulle foretage de helt store kunstner i køkkenet. Det gælder især, når du tilbereder bacon i airfryer, da det muligvis er en af de nemmeste ting at tilberede og det tager få minutter.

Foruden, hvor nemt det er, så slipper du også for lugten af svinekødet i dit hjem og fedten, som oser ud i dit hjem. Der er dermed også et rengøringsaspekt, som er essentielt at have for øje. Det er derfor endnu en god grund til at bruge denne tilberedningsform.

Hvad går godt til bacon i airfryer?

Om ikke andet, at du laver den simple tilberedning og serverer æg og bacon, kan du desuden tænke længere ud og lave baconsteg på kylling, oksekød eller mørbrad eller hvad du end elsker. 

Du kan finde andre opskrifter hos Chiotto, da vi elsker og dele en masse airfryer viden med dig og vores andre madglade læsere.

Vi samarbejder med massere af medier og samarbejdspartnere som fx. Brammers.dk og mpbyggesagkyndig.dk

Læs mere

Kylling i airfryer - Tilberedning af nem aftensmad

Ønsker du en sprød og saftig kylling til aftensmad, så kan du med stor succes benytte airfryeren til tilberedningen. Om du har frossen eller fersk kylling i køkkenet, betyder ingenting, det er nem...

Læs mere