Spring til indhold

Artikel: Pommes frites i airfryer - Hurtig optø frosne på kort tid

Pommes frites i airfryer - Hurtig optø frosne på kort tid

pommes frites i airfryer

Du kan tilberede og optø frosne pommes frites i airfryer nemt, fedtfattigt og uden den helt store opvask. Det gør madlavning mere tilgængeligt for flere, da du ikke behøver at have de stærkeste køkken egenskaber for at kunne tilberede. Vi har her en god og nem opskrift klar.

Airfryer pomfritter er desuden lækre og sprøde på en helt anden måde, end du tidligere har prøvet med store mængder olie eller anden form for fedtstof. Du sparer væsentligt meget på fedtstoffen med denne opskrift.

Pomfritter i airfryer opskrift

Lav airfryer pommes frites på ingen tid og endda fedtfattige og sprøde - ingen undskyldning.

Udstyr: En airfryer

Ingredienser:

  • 1 pose frosne pomfritter / eller kartofler skåret til pommes frites
  • Salt

Sådan:

  • Klargør din pose pommes frites i airfryer, ved at åbne posen og hælde din passende mængde i maskinen.
  • Dernæst tænder du på 200 grader og giver dem 20 min., hvor du her gerne må vende dem halvvejs, så de tilberedes mere ensartet.
  • Husk at tilføje godt med salt præcis efter de færdige og hældes ud af maskinen

Noter: Du kan følge selvsamme opskrift med sødkartofler, uanset om de er frosne eller skåret frisk fra en kartoffel. Tilsæt godt med salt - også gerne 3 min inden de er færdige.

Forkæl dig selv med en sprød snack

Oplev magien når almindelige kartofler forvandles til gyldne lækkerier i din airfryer på ingen tid. Den sprøde symfoni af varm cirkulerende luft og en lille mængde olie skaber en uimodståelig tekstur, der får smagsløgene til at danse.

Med en fortryllende duft af stegning uden den tunge fedtede fornemmelse er disse pommes frites i airfryer ikke blot en snack, men et langt sundere alternativ, end hvis de var købt ude.

Din airfryer er køkkenmaskinen, der forvandler hver pommes frites i airfryer til en sprød bid, der overgår enhver forventning uden brug af store mængder olie. 

Tid er penge - og derfor er en airfryer en god investering

Uanset om du skal lave pommes frites, andet tilbehør eller større anretninger, så sparer det dig altid en del tid, da du kan sætte dine ingredienser over, hvor de dernæst selv løbende tilbereder sig, uden den store indsats fra din side.


Pomfritter i airfryer er blot et ud af mange side serveringer / side orders, som er utrolig smarte at lave og tilberede i dette køkkenudstyr. Du kan også lave blomkål, brocoli, svampe eller mange andre grøntsager i maskinen.

Frosne pommes frites vs. selvskårne

Nogle vælger at købe pommes frites i airfryer som er frosne og derfor skal optøes, og andre ønsker at skære kartofler i strimler, hvor der laves præcis den størrelse, som du elsker. Du skal dog være opmærksom på at den tid du sætter på din maskine afhænger af størrelsen på dine pommes frites.

Du bør derfor overveje, om det er tykke kartoffelbåde eller tynde strimler du foretrækker som pomfritter.

Se også actifry vs airfryer, airfryer tilbehør og koge kartofler i airfryer

Kilder

Læs om den populære køkkenmaskine her

Se tips og opskrifter til madlavning i airfryer her

 

 

Læs mere

Hvilke stegepander bruger kokke? Se hvilke der anvendes mest

Hvilke stegepander bruger kokke? Se hvilke der anvendes mest

Er du nysgerrig på, hvilke stegepander professionelle kokke selv anvender i køkkenet, hvad en god stegepande indebærer og hvad der er vigtigt i udvælgelsesprocessen? Så læs med her, og bliv kloger...

Læs mere
Koge kartofler i airfryer - Tid på nye og små uden skræl

Koge kartofler i airfryer - Tid på nye og små uden skræl

Vil du koge kartofler i airfryer, finder du her en nem og hurtig opskrift der sikrer bløde og lækre kartofler. Disse er det perfekte tilbehør, og kan både bruges til små, store og nye kartofler. ...

Læs mere